Hur lägger jag till kollegor i min prenumeration?

Physitrack hjälper till att effektivisera rehabiliteringsprocessen inom din klinik. Ju fler kollegor du lägger till, desto mer värdefullt data kommer ni att generera som leder till än mer effektiva rehabiliteringsprocesser.

Det är enkelt att lägga till dina kollegor till ditt Physitrackkonto och ni får en samlad månadsfaktura för hela er klinik. Praktiskt!

1. Logga in på ditt Physitrack-konto.
    Detta blir det konto som kommer att faktureras och ta emot alla fakturor.
  2. Klicka på ditt namn längst ned till höger på skärmen och välj Prenumeration.
  3. Klicka på knappen "0 kollegor i prenumerationen"

4. Klicka på “Lägg till kollegor i prenumerationen”

5.  Ange e-postadressen till den kollega du vill lägga till i din prenumeration.

6. Om du vill lägga till fler kollegor anger du fler e-postadresser.
    När du är klar klickar du på knappen "Lägg till i prenumerationen".

7. Du ser nu att du har en kollega på din prenumeration.

För att ta bort en kollega från din prenumeration, klicka på knappen ".. kollegor i prenumerationen" och ta bort kollegan.

Obs! Om du har en gratis testperiod, avslutas din kostnadsfria utvärderingsperiod om du lägger till kollegor i din prenumeration. Om du vill att dina kollegor också ska pröva Physitrack, be dem att registrera sig separat för en gratis licens.

För kliniker med fler än 10 användare har vi en specialiserad lösning för att hantera prenumerationer. Vänligen mejla [email protected]  för mer information.

4. Next: I have added a colleague to my subscription. What happens next?

Next: Sharing content and clients with your colleagues