Ladda ner din Physitrack-faktura

För att ladda ner dina fakturor / kvitton:

• Logga in på det Physitrack-kontot där kreditkortet har angetts som används för att betala för prenumerationen
  • Klicka på ditt namn i det nedre högra hörnet och välj Prenumeration
  • Klicka på knappen Visa fakturor
  • Klicka på fakturanumret för att se en utskriftsvänlig version
    Du kan sedan skriva ut detta på papper eller till en PDF-fil på din dator. Beroende på vilket system du använder kan du antingen högerklicka med musen och välja knappen "Skriv ut / spara som PDF", eller så kan du göra det i webbläsarens meny (skärmens övre vänstra hörn - troligen under menyn ") Fil").