Hur ger jag åtkomst till min kamera och mikrofon i min webbläsare?

Google Chrome

1. Starta ett samtal med en (test) patient.
  2. Om samtalet inte laddas, kontrollera om du ser en kameraikon med ett rött kors längst upp till höger i popup-fönstret Physitrack Telemedicin.
  3. Klicka på kameraikonen som visas nedan.
  4. Välj alternativet "Tillåt alltid https: // ..." (inringat nedan) och tryck på Klar.
  5. Stäng Physitrack Telemedicin popup-fönstret och starta om samtalet.

Återställning av behörigheter i Chrome

För att återställa behörigheterna i Chrome, om du av misstag blockerade kameran eller mikrofonen för Physitrack:

1. Klicka på hänglåsikonen till vänster i adressfältet.
  2. Kontrollera att du ger åtkomst till kameran och mikrofonen för Physitrack.
  3. Klicka på Webbplatsinställningar
  4. Klicka på Återställ behörigheter
  5. Uppdatera Physitrack (CTRL/CMD + R)
  6. Starta om samtalet

Firefox

1. Starta ett samtal med en (test) patient.
  2. Ge Firefox åtkomst till din kamera och mikrofon när du uppmanas till det.
  3. Markera "Kom ihåg detta beslut" och klicka på "Tillåt",
  4. Om detta inte fungerar, klicka på kameraikonen i adressfältet och upprepa steget ovan.

Safari

1. Starta ett samtal med en (test) patient.
    1. Obs! Om popup-fönstret för Physitrack Telemedicin inte öppnas, klicka på popup-ikonen som visas nedan för att låta popup-fönstret öppnas.
  2. Du bör se en bekräftelsesruta som ber dig att tillåta Physitrack att använda din kamera och mikrofon. Klicka på "Tillåt".
  3. Om du inte ser bekräftelsefältet ovan, gå till Inställningar> Webbplatser> Kamera och ställ in detta till Tillåt och ställ in mikrofon till Tillåt också.
  4. Stäng Physitrack Telemedicin popup-fönstret och starta om samtalet.