1. Introduktion till PT Direct

PT Direct (Physitrack Direct) är vårt administrativa backendsystem som låter systemadministratörer/IT bekvämt hantera användare och verksamhetsspecifika konfigurationer:

• administrera och köp extra licenser för era användare av Physitrack.
  • skapa delningsgrupper så att terapeuterna kan dela patienter och innehåll (övningar, program och / eller resultatmått) med varandra.
  • inblick i realtid om hur aktivt din personal använder Physitrack (t.ex. som en del av en prestationsgranskningsprocess, får en uppfattning av hur effektiva era rehabiliteringsprocesser är med samlat patientdata från utfallsanalyser).

Ta en titt på våra hjälpvideor här.

För att få tillgång till PT Direct, skicka e-post till din Physitrackkontoansvarig eller till [email protected].

Nästa: Logga in på PT Direct