Lägg till och ta bort terapeuter i PT Direct

• Gå till Terapeuter
  • Klicka på "+ Lägg till terapeut"
    Om ditt konto inte innehåller förbetalda licenser kommer du till sidan Betalningar och fakturering för att ange dina betalningsuppgifter.
  • Ange informationen om terapeuten som du vill lägga till. Alla fält är obligatoriska.
    När du lägger till en ny terapeut, ställ inte in PMS-integrationen för den här nya terapeuten ännu. Du kan göra detta efter att terapeuten har sparats, eller så kan terapeuterna göra det själv.
    När du har sparat terapeuten får hen ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifterna för sitt Physitrack-konto.
    Obs! Om terapeuten som du har lagt till redan har ett Physitrack-konto måste de bekräfta att de läggs till i ditt PT Direct-konto innan de blir synliga på sidorna Innehåll, Peer Sharing och Client Syndication. När bekräftats krediteras de dagar som finns kvar i prenumerationen på ditt PT Direct-konto.

Ta bort terapeuter

Om du betalar med månatlig kreditkortsbetalning betalar du bara för de terapeuter som faktiskt finns i din lista över terapeuter.

När du tar bort en terapeut från ditt PT Direct-konto, har terapeutets konto inte längre åtkomst till patienterna och innehållet i ditt PT Direct-konto och vice versa.
För att hålla patienter inne i ditt PT Direct-konto, se till att överföra alla patienter från terapeuten som du vill ta bort till en av de återstående terapeuterna.

Inställning av klinikens information och logotyp

Från Terapeuter > tandardinställningar kan du lägga till din kliniks information och logotyp, som sedan läggs till alla befintliga och nya terapeuter som du lägger till i ditt PT Direct-konto.

Nästa: Delning förklarad