PhysiApp EasyLink

Välkommen till PhysiApp EasyLink - ett enkelt sätt att komma åt träningsprogram, utan app eller inloggning. Passar utmärkt för patienter som inte kan (eller vill) ladda ner en app, men som ändå vill skörda frukterna av sina övningar i videoformat.

 • Det är ett snabbt och enkelt sätt att komma åt träningsprogram på dator eller mobil..
 • EasyLink samlar inte in patientdata, och är därför perfekt som en "lätt" version av PhysiApp..
 • Patienterna kan klicka på länken i e-postmeddelandet de får alternativt scanna QR-koden på utskriften av träningsprogrammet för att komma direkt till videoinstruktionerna.

Viktigt: Säkerhet och integritet för dina patienter är av högsta prioritet för Physitrack. Det är anledningen till att det för närvarande inte är möjligt att tilldela användarens eget innehåll via PhysiApp EasyLink (detta gäller både övningar och utbildningsmaterial). Det går inte heller att ändra titel eller beskrivning av övningar. Genom PhysiApp EasyLink kan du endast tilldela övningar och utbildningsinnehåll från Physitrack i ursprungligt utförande.

Vilka är skillnaderna mellan EasyLink och PhysiApp?


PhysiApp PhysiApp EasyLink
Purpose Komplett träningsrecept och Telemedicin-lösning för patienter. Enkelt sätt för patienter att komma åt sina träningsvideor; särskilt användbart när du använder utskrifter. Stöder inte Telemedicin.
Hur man kommer åt Patienten behöver logga in med hjälp av: programkod och födelseår. Med EasyLink aktiverat krävs ingen inloggning. De klicka på länken i mailet med programkoden eller scanna QR-koden på utskriften med sin mobilkamera.
Skickar den data till Physitrack? Ja Nej
Följsamhetsspårning, stöd för enkäter? Ja Nej
Måste patienten ladda ner något? Patienten laddar ner PhysiApp eller öppnar sitt program i en webbläsare Nej, EasyLink fungerar på stationära datorer eller med en mobil webbläsare
QR-kod skanning Genom att skanna QR-koden på utskriften kommer patienten till PhysiApp.. PhysiApp EasyLink måste aktiveras av vårdgivaren. Genom att skanna QR-koden på utskriften kommer patienten till PhysiApp EasyLink.
Tilldela eget innehåll Med PhysiApp är det möjligt att tilldela systemövningar såväl som eget innehåll. Om du vill använda PhysiApp EasyLink, kan du bara tilldela systemets originalövningar. Det är inte möjligt att tilldela egna övningar eller eget utbildningsmaterial.

När kan patienter dra nytta av EasyLink?

 1. Med PhysiApp ser patienterna träningsvideor och följer med och gör samma sak. Alla patienter kan dock inte använda PhysiApp. Kanske har de mindre intresse för teknik eller mobilappar. Hittills var det bästa alternativet för dessa patienter en pappersutskrift av träningsprogrammet, förutom att patienten då inte kunde se tillbaka träningsfilmerna. Ny finns EasyLink: en perfekt lösning med snabb och enkel åtkomst till videorna från det tilldelade träningsprogrammet.
 2. Om du (vårdgivaren) inte behöver följa detaljer, eller om du inte kommer att använda Telemedicin med denna patient? EasyLink underlättar användningen för dina patienter genom snabbare och enklare tillgång till videoinstruktioner av övningarna, klicka på länken eller scanna QR-koden.
 3. Finns det tekniska eller ekonomiska hinder? Med EasyLink ger du din patient rätt vård, oavsett deras situation. Den stora fördelen med EasyLink är att den är helt webbaserad. Vilken enhet din patient än har, så länge de har en internetanslutning, kan de komma åt träningsvideorna. Och för patienter med begränsad tillgång till internet har PhysiApp möjligheten att ladda ner träningsvideorna till appen.

Hur man tilldelar ett nytt träningsprogram och aktiverar EasyLink

 1. Sätt ihop träningsprogrammet i programredigeraren och klicka på knappen Tilldela
 2. Aktivera kryssrutan "Aktivera PhysiApp EasyLink"
 3. Bekräfta genom att klicka på "Tilldela program"

Hur kan en patient öppna PhysiApp EasyLink?

För att öppna ett program med PhysiApp EasyLink aktiverat kan de scanna QR-koden på utskriften eller klicka på länken i mailet om deras e-post blivit registrerad i Physitrack. Dela gärna med er av följande information till dina patienter!

 • Länk via e-post med programkod
  1. Du får ett mail automatiskt om din terapeut registrerat din e-postadress i Physitrack.
  2. Klicka på länken i mailet och PhysiApp EasyLink öppnas i din webbläsare.
 • QR-kod på utskrift av träningsprogrammet som scannas med din mobilkamera
  1. Öppna kameraappen på din telefon
  2. Rikta kameran till QR-koden
  3. Kameran kommer nu att visa dig att det finns en länk kopplad till denna QR-kod - tryck på den
  4. PhysiApp EasyLink kommer at öppnas i din mobila webbläsare

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss