PhysiApp EasyLink

Välkommen till PhysiApp EasyLink - ett enkelt sätt att komma åt träningsprogram, utan app eller inloggning. Passar utmärkt för patienter som inte kan (eller vill) ladda ner en app, men som ändå vill skörda frukterna av sina övningar i videoformat.

• Det är ett snabbt och enkelt sätt att komma åt träningsprogram på dator eller mobil..
  • EasyLink samlar inte in patientdata, och är därför perfekt som en "lätt" version av PhysiApp..
  • Patienterna kan klicka på länken i e-postmeddelandet de får alternativt scanna QR-koden på utskriften av träningsprogrammet för att komma direkt till videoinstruktionerna.

Viktigt: Säkerhet och integritet för dina patienter är av högsta prioritet för Physitrack. Det är anledningen till att det för närvarande inte är möjligt att tilldela användarens eget innehåll via PhysiApp EasyLink (detta gäller både övningar och utbildningsmaterial). Det går inte heller att ändra titel eller beskrivning av övningar. Genom PhysiApp EasyLink kan du endast tilldela övningar och utbildningsinnehåll från Physitrack i ursprungligt utförande.

Vilka är skillnaderna mellan EasyLink och PhysiApp?

PhysiApp PhysiApp EasyLink
Purpose Komplett träningsrecept och Telemedicin-lösning för patienter. Enkelt sätt för patienter att komma åt sina träningsvideor; särskilt användbart när du använder utskrifter. Stöder inte Telemedicin.
Hur man kommer åt Patienten behöver logga in med hjälp av: programkod och födelseår. Med EasyLink aktiverat krävs ingen inloggning. De klicka på länken i mailet med programkoden eller scanna QR-koden på utskriften med sin mobilkamera.
Skickar den data till Physitrack? Ja Nej
Följsamhetsspårning, stöd för enkäter? Ja Nej
Måste patienten ladda ner något? Patienten laddar ner PhysiApp eller öppnar sitt program i en webbläsare Nej, EasyLink fungerar på stationära datorer eller med en mobil webbläsare
QR-kod skanning Genom att skanna QR-koden på utskriften kommer patienten till PhysiApp.. PhysiApp EasyLink måste aktiveras av vårdgivaren. Genom att skanna QR-koden på utskriften kommer patienten till PhysiApp EasyLink.
Tilldela eget innehåll Med PhysiApp är det möjligt att tilldela systemövningar såväl som eget innehåll. Om du vill använda PhysiApp EasyLink, kan du bara tilldela systemets originalövningar. Det är inte möjligt att tilldela egna övningar eller eget utbildningsmaterial.