Lägg till ytterligare instruktioner till övningarna

Alla övningar i Physitrack-biblioteket är skrivna av och inspelade under kontroll av experter inom sitt område. Varje patient är dock en unik individ med specifika behov, därför är det så att du kan känna ett behov av att lägga till ytterligare instruktioner till en övning. Med Physitrack kan du enkelt lägga till instruktioner till övningar så att du kan ge din patient bästa möjliga vård.

Inom Physitrack kan du lägga till ytterligare instruktioner till övningar på två "nivåer":

• I övningsbiblioteket - dessa instruktioner kommer att synas i alla träningsprogram du tilldelar från det ögonblick du lägger till instruktionerna.
  • I programredigeraren - dessa instruktioner kommer endast att vara synliga för patienten som du kommer att tilldela det träningsprogrammet.

Att lägga till instruktioner på biblioteksnivå

1
Gå till Bibliotek > Övningar och klicka sedan på miniatyrbilden av övningen du vill lägga till en extra instruktion till.
2
Skriv dina ytterligare instruktioner i det avsedda fältet. Glöm inte att klicka på Spara ändringar.

Den extra instruktionen kommer nu att visas varje gång du väljer övningen och lägger till den i programredigeraren.

Att lägga till instruktioner på programredigerarnivå

1
Välj de övningar du vill tilldela och klicka på varukorgen uppe till höger för att komma till programredigeraren.
2
Klicka nu på miniatyrbilden av övningen du vill lägga till en extra instruktion till.
3
Skriv dina ytterligare instruktioner i det avsedda fältet och klicka på Stäng när du är klar - den extra instruktionen sparas automatiskt.

Den extra instruktionen kommer endast att synas i detta övningsprogram.

Att lägga till instruktioner på programredigerarnivå (veckoprogram)

1
Välj de övningar du vill tilldela och klicka på varukorgen uppe till höger för att komma till programredigeraren.
2
Klicka nu på miniatyrbilden av övningen du vill lägga till en extra instruktion till.
3
Skriv dina ytterligare instruktioner i det avsedda fältet.
4
Använd rullgardinsmenyn för att ange på vilka dagar den extra instruktionen ska vara synlig med övningen.

Endast denna instans: tilläggsinstruktionen kommer endast att vara synlig denna dag, till exempel varje onsdag.

Alla instanser från denna punkt framåt: tilläggsinstruktionen kommer att synas denna dag, såväl som för alla framtida tillfällen då denna övning visas i träningsprogrammet.

Alla instanser i detta program: tilläggsinstruktionen kommer att vara synlig denna dag, såväl som för alla andra tillfällen (både tidigare och framtida) då denna övning sker i träningsprogrammet.

5
Klicka på Stäng när du är klar - den extra instruktionen kommer att sparas automatiskt.