Hur ändrar jag parametrar för flera övningar samtidigt?

För att spara tid kan du snabbt ställa in flera parametrar för flera övningar samtidigt.

TÄndra flera parametrar för flera övningar samtidigt

• se till att du är i programredigeraren
  • klicka på knappen Ändra parametrar längst ned till höger

• ett formulär visas, med ett separat fält för varje parameter som du vill ändra::
    • klicka på en övning för att (av)välja den
    • skriv in de nya parametrarna i formuläret
    • klicka på Tillämpa på vald eller Tillämpa på omarkerad för att tillämpa de nya parametrarna
    • klicka på Klar för att spara ändringarna

Tips: I veckoläget kan du klicka på dagrubriken för att (av)välja alla övningar på en viss dag.