Dela innehåll och patienter med dina kollegor

Med Physitrack går det lätt att lägga till egna övningar och utbildningsinnehåll i ditt bibliotek. På den här sidan beskrivs hur du delar dina patienter och det här extra innehållet med dina kollegor. På så sätt kan du dra full nytta av den gemensamma expertisen i din praktik.

På den här sidan beskrivs det hur du delar alla dina patienter (och tillagt innehåll) med en kollega. Vill du bara dela en patient? Läs hur du gör det här!

1
Logga in på Physitrack.
2
Klicka på ditt namn längst ned till höger på sidan och sedan på Dela.
3
Klicka på knappen Lägg till en kollega att dela med.
4
Ange e-postadressen till den kollega du vill dela med.
Obs: Kollegan måste ha en aktiv Physitrack-prenumeration.
5
Välj vad du vill dela med din kollega: dina patienter, favoritövningar eller dina egna övningar, mallar, utbildningsinnehåll och utfallsmått. Om du vill ta emot delat material från den här kollegan väljer du (även) alternativet Få delade övningar, program och enkätundersökningar.
6
När du väljer att dela innehåll antar Physitrack att du vill dela allt innehåll som lagts till with your colleague. med din kollega. Du har ändå även möjlighet att dela specifika övningar, program, utbildningsmaterial och enkäter.
7
Till sist kan du bestämma om det innehåll du har delat får delas vidare av din kollega.

Obs: I nuläget är det inte möjligt att ha enskilda delade övningar eller annat innehåll som delas vidare.
8
Klicka på Skicka delningsförfrågan  och du är klar!

Du kommer nu att se din kollega listad som en väntande delningsförfrågan. Kollegan i fråga kommer att få ett e-postmeddelande och kan acceptera delningsförfrågan på samma sida i sitt konto. Först när delningsförfrågan har accepterats kommer patienter och innehåll att delas.

Klinik med mer än 10 ? För kliniker med 10 eller fler vårdgivare har vi en specialiserad lösning för patient- och innehållsdelning. Skicka ett e-postmeddelande till oss på [email protected] för mer information!

Denna sida är en del av serien Physitrack i praktiken - skapad speciellt för nybörjare. Klicka på länkarna nedan och upptäck möjligheterna som Physitrack erbjuder dig:

1. Tilldela ditt första program:
  2. Skriv ut ditt träningsprogram
  3. Vad patienten ser (PhysiApp®)
  4. Spåra patientens framsteg
  5. Gör ändringar i patientens träningsprogram
  6. Lägg till din organisations logotyp till ditt Physitrack-konto
  7. Lägg till egna övningar och utbildningsinnehåll
  8. Lägg till kollegor i din prenumeration
  9. Dela innehåll och patienter med dina kollegor
  10. Använd telemedicin för att optimera patientens vård

Har du inte så mycket tid och vill komma igång snabbare? Ta en titt på 5 steps to a flying start with Physitrack.

Vill du använda Physitrack ännu effektivare? Kolla in Mariekes Physitrack University (endast på engelska) eller våra speciella produktivitetstips!