Tilldela ditt första program: välj innehåll

Med Physitrack tilldelar du program på nolltid. Dessa kan bestå av övningar och/eller mallar, utbildningsmaterial och enkäter (resultatmått). Först väljer du innehållet för det träningsprogram du vill tilldela.

• Gå till https://se.physitrack.com/login för att logga in på ditt Physitrack-konto.
    Klicka här om ditt Physitrack-konto är registrerat på en annan server.
  • Klicka på Bibliotek (1) längst ner på skärmen; och gå sedan (upp till toppen) till Övningar (2).
  • Använd filtren (3) till vänster för att hitta övningar för rätt inriktning, led, rörelse eller syfte.
  • Du kan även söka övningar med sökrutan (4). Vi kommer då att försöka hjälpa dig med förslag på ofta sökta eller relaterade övningar.
  • När du har hittat den övning du vill ha, välj den genom att klicka i cirkeln uppe till vänster (5). Upprepa tills du har valt alla övningar du vill ha.

• Klicka på någon övning för att spela upp videon i sin helhet och läsa instruktionstexten (6).
  • Detta fönster visar också en kombination av andra övningar med vilka (7) denna övning tilldelas ofta tillsammans med.
  • Från denna skärm, för att lägga till övningen i träningsprogrammet som du håller på med att skapa, klicka på shoppingkorgen (8)  uppe till höger.
  • I listan med filter kan du klicka på filter (se nedan). Du kan också kriva (en del av) ett filter längst upp - välj den metod som passar dig bäst.

• Fritextsökning är ett mycket mångsidigt sätt att söka. På sidan Avancerad söksyntax (öppnas i nytt fönster), kan du läsa mer om hur du får ut det mesta av denna sökfunktion.

• När du klickar i en cirkel för att välja en övning, kommer en bockmarkering att visas i cirkeln. Övningen kommer också att vara tydligt inramad. Klicka i cirkeln igen för att ta bort övningen från träningsprogrammet.

• På samma sätt, kan du välja (påförhand gjorda) mallar, utbildningsmaterial (broschyrer) och enkäter (frågeformulär eller resultatmått).

• Har du nu valt övningarna och annat material? Klicka sedan på shoppingkorgen uppe till höger för att gå vidare till nästa steg, programredigeraren. Detta använder du för att forma träningsprogrammet ytterligare.

• Saknar du några övningar? Du kan enkelt ladda dem på ditt Physitrack-konto själv.
  • Vi lägger till nytt material till Physitrack nästan varje månad. Saknar du övningar? Om fler användare ber om det, filmar vi dem och lägger till dem i biblioteket!

Förslag här är otroligt viktiga för oss. Vänligen kontakta oss på [email protected] och berätta exakt vad du letar efter!

Denna sida är en del av serien Physitrack i praktiken - skapad speciellt för nybörjare. Klicka på länkarna nedan och upptäck möjligheterna som Physitrack erbjuder dig:

1. Tilldela ditt första program:
  2. Skriv ut ditt träningsprogram
  3. Vad patienten ser (PhysiApp®)
  4. Spåra patientens framsteg
  5. Gör ändringar i patientens träningsprogram
  6. Lägg till din organisations logotyp till ditt Physitrack-konto
  7. Lägg till egna övningar och utbildningsinnehåll
  8. Lägg till kollegor i din prenumeration
  9. Dela innehåll och patienter med dina kollegor
  10. Använd telemedicin för att optimera patientens vård

Har du inte så mycket tid och vill komma igång snabbare?
Kolla då in de här videoinstruktionerna och kom igång direkt!

Vill du använda Physitrack ännu effektivare? Kolla in Mariekes Physitrack University (endast på engelska) eller våra speciella produktivitetstips!